Lëreni bukurinë tuaj të vërtetë të shkëlqejë
Përjetoni shërbimet e flokëve dhe bukurisë të klasit botëror


A Woman Having Her Haircut
Women's Brown Top
Little Boy Getting Haircut by Barber

Ne jemi një sallon me shërbim të plotë.


Hairdresser using Hair Clipper for Fringing Hair of Bearded Man


Shërbimet tona

PËr FEMËRA

Woman Having a Haircut

Kujdesi për Flokët


Kujdesi për Flokët


Kujdesi për Flokët


Prerje flokësh dhe rregulim


Ngjyrosje dhe shatir
drejtoj flokët

fenerim

Young Girl Receiving White Facial Mask in Spa Beauty Salon.
Makeup brushes with eyeshadows on beige surface

Kujdesi për fytyrë


Kujdesi për fytyrë


Trajtim i fytyrës


Rregullimi fytyres

grime
Kujdesi për thonjëve


Rregulli thonjëve

duarve&këmbëve

kujdesi kembëve


Depilimi këmbëve


Woman in White Dress Lying on Bed

trajtimet


kushtëzimi i thellëShërbimet tona

PËr meshkuj

Hairdresser using Hair Clipper for Fringing Hair of Bearded Man

Kujdesi për Flokët


Prerje flokësh


Kujdesi për Flokët


Rregulimi flokësh


Man Taking Beard Shave

Kujdesi për mjekërr


Rregullimi mjekrres

Kujdesi për fytyrë


Trajtim i fytyrës


Kujdesi për fytyrë


Pastrim i fytyrës
produktet që përdorim


Black Circle Geometric Memphis
Leaves Icon

Organike


Black Circle Geometric Memphis
Pink Wave Geometric Memphis
Pink Wave Geometric Memphis
Pink Wave Geometric Memphis
Black Circle Geometric Memphis
Tree Icon

jo toksike


miqësore me mjedisin


Elderly Woman Drying Her Hair with Towel

Ne kujdesemi për klientët dhe njerëzit tanë.


Abstarct Circle Shape

na kontaktoni

Abstarct Circle Shape

Email

Mail Envelope Illustration
Simple Viber Icon
Mobile Phone Icon

+383 48 890 415

hectore_coiffure@outlook.com

Social Media Network Outline Icon

Social

Abstarct Circle Shape
Simple Facebook Icon

Salon De Coiffure Hector

Hector_coiffure

Simple Instagram Icon
Abstarct Circle Shape

Salloni jonë është plotësisht i aksesueshme.

Ju lutemi kontaktoni për akomodime të mëtejshme.


Woman Curling Her Hair

Muharrem Ibrahimi,16

DARDANI 1

GJILAN

Map Location Icon

Orari punës

Hënë

10h00 - 20H00

Martë

10h00 - 20H00

Merkurë

10h00 - 20H00

Ejte

10h00 - 20H00

Premte

10h00 - 20H00

shtunë

10h00 - 20H00

Dille

Nuk punohet